пʼятниця, 9 грудня 2016 р.

Акт милосердя


6 грудня в нашій країні на державному рівні відзначають День збройних сил України. Цього дня привітання приймають службовці сухопутних і повітряних військ, військово-морських сил, службовці регулярної та контрактної армії, військові Державної прикордонної служби, внутрішніх військ… А віднедавна з таким знаменним святом українці вітають ще й захисників, які  перебувають у зоні конфлікту на сході нашої держави чи несли службу там.
У День збройних сил України  учні Лисиничівської школи разом із учителем-волонтером Пришляк О.Я. привітали воїнів АТО, які перебувають на лікуванні та реабілітації у Львівському обласному госпіталі ветеранів війни та репресованих ім. Ю.Липи.
         Настоятель церкви Параскеви П’ятниці о.Михайло Тимків відправив молебень за здоров’я захисників нашої держави, які мужньо боронять країну від ворога. У щирій молитві священик також згадав демобілізованих  бійців та поранених. Учні 2, 6, 7 класів привітали воїнів віршами. Діти подарували солдатам солодкі подарунки, придбані за виручені на доброчинному ярмарку гроші, а також за кошти громади с.Лисиничі, зібрані у цеквах як пожертви для воїнів АТО.

         Щирі слова подяки та сльози на очах захисників засвідчили важливість виконаної  школярами місії. Для дітей найкращим уроком патріотизму було спілкування та дружні обійми зі справжніми захисниками рідної країни.


Немає коментарів:

Дописати коментар