субота, 17 грудня 2016 р.

Тиждень права у Лисиничівській ЗОШ І-ІІ ст.



         З нагоди річниці прийняття ООН Загальної декларації прав людини в Лисиничівській ЗОШ І-ІІ ст. було проведено тиждень права.
         Учні 5-9 класів під керівництвом учителя правознавства Думи Г.І. взяли активну участь у конкурсі на краще створення і захист проекту, де було висвітлено права та свободи людей. У рамках тижня права також було проведено вікторину, де школярі продемонстрували свої знання в царині права. З великою зацікавленістю учні переглянули відеоролики, присвячені історії прийняття Загальної декларації прав людини та Конвенції про права дитини.
         Сподіваємося, діти, переглядаючи відеоролик з демонстрацією способів порушення їхніх прав, оцінили, що живуть в сім’ях, де панує любов, доброзичливе ставлення, турбота про них.

         А ми, дорослі, повинні пам’ятати, що перед нами маленька людина, особистість зі своїми потребами та бажаннями, до яких потрібно ставитися з повагою. Адже лише розумна поведінка, доброзичливе ставлення, повага та  порозуміння можуть скерувати цю особистість прямувати по життю у правильному напрямку.





Немає коментарів:

Дописати коментар