субота, 10 вересня 2016 р.

«А у школі, а у школі є веселка кольорова…»


Не встигли діти насолодитися теплим сонячним літом, як знову веселий дзвіночок покликав їх у Країну Знань. Завітало свято й у Лисиничі, що на Пустомитівщині. Впевненим кроком ступила шкільна молодь на поріг рідної школи, аби здобувати неоціненний скарб і найлегшу в житті ношу – знання.
 Із благословенням і  напутнім словом на добру співпрацю всіх учасників  навчально-виховного процесу  (батьків, учителів, учнів)  до гостей свята звернулися священики.  Всечесні отці наголосили для усіх, що зерно, посіяне на доброму грунті, неодмінно проросте і дасть рясний врожай.
Надзвичайно уважними до дійства були першокласники. Цьогоріч вперше до місцевої школи прийшо 16 діток. Із вітальними віршами та піснями звернулися вони до своїх старших товаришів.  Перша вчителька вчорашніх дошкільнят Прочко Оксана Михайлівна разом із педагогом-організатором Ломагою Галиною Михайлівною підготували цікаву програму вітань для вчителів, батьків та учнів старших класів.   
Не оминули увагою  майбутніх випускників – дев’ятикласників, які також долучилися до вітальних слів.

З усмішками на обличчях та гарним настроєм переступили поріг школи  й учителі, аби розповісти вихованцям на першому уроці про 25-річчя незалежності України.




Немає коментарів:

Дописати коментар