неділя, 21 травня 2017 р.

«Мамину турботу збереже сорочка, Захистять від лиха хрестиків рядочки!»




  Мама, матінка, матуся... 

           Чи є на світі краще та  ніжніше слово?
          У  мами щира душа, найвірніше і найчутливіше  серце, у якому ніколи не гасне любов, яке ніколи не залишається байдужим,  добрі, ласкаві  й невтомні руки. Ці руки здатні творити дива. І оживають творіння на вишитих рушниках, сорочках, обрусах. Мальвами, маками та волошками зацвітає дитяча душа, коли біля серця вишиванка.
18 травня 2017 року в Народному домі «Просвіта» с.Лисиничі відбувся святковий концерт, у якому об’єдналися два величні свята: Свято матері й День вишиванки. Учні 5-8 класів місцевої школи під керівництвом педагога-організатора Ломаги Галини Михайлівни та керівника літературного гуртка «Ліра» Дуди Лариси Степанівни підготували чудовий подарунок для своїх матерів та бабусь.
Особливу атмосферу створила виставка вишитих рушників та серветок «Бабусина світлиця». Чудове виконання поетичних творів та неперевершене звучання пісень зробили свято незабутнім.

Невеличким доповненням до святкової програми став виступ танцювального ансамблю «Викрутасики», який працює при Народному домі «Просвіта» с. Лисиничі.







Немає коментарів:

Дописати коментар